Czy miał ktoś styczność z tą Pracownią Edytorską ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kodernet
    Drive
    • 2012
    • 74

Czy miał ktoś styczność z tą Pracownią Edytorską ?

Zamieszczone przez ahmed799
    Połczyńskie
    to na Pogórzu spotkasz

Zamieszczone przez klarus
    tylko butelki małe...
    w sam raz zamiast bułki z rana :lol:
  • maksiu
    RS
    • 2011
    • 11466

Biszczu, nie znam ich ale tak jak napisałeś ich strona www pozostawia wiele do życzenia (szablonystron.org). Na plus zasługuje że mają własną domenę :P Referencje obiecujące - pierwsze wrażenie ze strony ... nic specjalnego.
    Skład i opracowanie graficzne tekstu wykonujemy na profesjonalnym oprogramowaniu z pakietu Adobe CS6, również w programie Word
    no super profesjonalne oprogramowanie
    Biuro pracowni mieści się w bloku http://www.pracowniaedytorska.pl/kontakt.html zerknij na street view "https://www.google.pl/maps/@50.041184,19.954732,3a,75y,154.39h,85.7t/data=!3m4!1e1!3m2!1sgpsmrkkOs9mDp-pUP2kFeA!2e0?hl=pl" skasuj tylko cudzysłowy
    Nie pomogę w temacie ale nie mogłem się oprzeć żeby tego nie skomentować :diabelski_usmiech
    Paweł

Komentarz

• AdamB
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 8038
      • Octavia IV (NX3)
      • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Zamieszczone przez maksiu
      pierwsze wrażenie ze strony ... nic specjalnego.
      Co chcecie od strony? Stonowana, pokazująca profesjonalizm a nie marketing fajerwerkowy. :wink:
      Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• AdamB
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 8038
        • Octavia IV (NX3)
        • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Biszczu, to sobie sam odpowiedziałeś, referencje są ważniejsze od "kolorowej" strony www
        Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• suchy
          Rider
          • 2009
          • 682

Biszczu, bądź je samemu zweryfikować :roll:

Patrzenie na firmę poprzez pryzmat strony nie jest najlepszym rozwiązaniem. Wiele firm krzaków/wyłudzaczy naciąga właśnie poprzez "profesjonalnie" wyglądającą strone www.
          Było, minęło:
          RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.

Komentarz

• mamaj12
            RS
            • 2009
            • 1956
            • Octavia II combi (1Z5)
            • BKD 2.0 TDI 140 KM

Biuro pracowni mieści się w bloku http://www.pracowniaedytorska.pl/kontakt.html zerknij na street view "https://www.google.pl/maps/@50.041184,19.954732,3a,75y,154.39h,85.7t/data=!3m4!1e1!3m2!1sgpsmrkkOs9mDp-pUP2kFeA!2e0?hl=pl" skasuj tylko cudzysłowy
            Nie pomogę w temacie ale nie mogłem się oprzeć żeby tego nie skomentować
            Wg mnie jest to działalność prowadzona przez małżeństwo, więc pewnie podany adres to adres zarejestrowania DG, jak również zamieszkania.
            Ponadto do takiej działalności, szczególnie jeśli prowadzona przez małżeństwo to potrzeba nie wiadomo jak profesjonalnego biura w centrum lub n-tym piętrze biurowca?

Co do referencji to oczywiście, że mogli sobie na wypisywać co tylko*. Wg żeby były one referencjami lub można było się nimi chwalić powinni mieć to na piśmie. Jaki więc problem jeżeli chcesz sprawdzić wiarygodność poprosić ich o przesłanie takiego listu lub weryfikować bezpośrednio u wystawcy.

* ja mam DG niecały rok, stronę jeszcze krócej i słyszałem ostatnio, że jakiś człowiek z Sunrise system oddział w Warszawie, chwalił się w rozmowie ze znajomą, że mnie pozycjonują. Ja natomiast wtedy dowiedziałem się o ich istnieniu w ogóle.
            obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
            wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD

Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl

Komentarz

• maksiu
              RS
              • 2011
              • 11466

Zamieszczone przez Biszczu
              Na razie potwierdziła mi referencje ...
              Czyli w jakimś stopniu potwierdzili to co napisali. Może warto spróbować?
              Paweł

Komentarz

• 4tech
                RS
                • 2008
                • 4247
                • Octavia II combi (1Z5)
                • AHF 1.9 TDI VP 110 KM
                • BKD 2.0 TDI 140 KM

Może mało powiązane z tematem, ale obsługuję 2 dość duże firmy z pokaźnymi osiągnięciami, a strony mają jeszcze z lat 2002-2004...
                Żyją, mają się dobrze

Strona www tak na prawdę jest pewną formą luksusu lub po prostu służy do przekazania odpowiedniej treści :diabelski_usmiech
                O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
                Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
                Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm

Komentarz

• hubert78
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2007
                  • 1576

Cytat:
                  Skład i opracowanie graficzne tekstu wykonujemy na profesjonalnym oprogramowaniu z pakietu Adobe CS6, również w programie Word
                  no super profesjonalne oprogramowanie
                  No to podaj bardziej profesjonalne oprogramowanie do edycji tekstu i jego składu !

[ Dodano: Pon 16 Lut, 15 21:53 ]
                  Zamieszczone przez Biszczu
                  weryfikacja w toku. Na razie potwierdziła mi referencje:

http://www.kew.org.pl/
                  Może kolega napisze w jakim celu chcesz ich "zatrudnić" ?
                  Z tego co Pamiętam jakiś album/książka z chodziła Tobie po głowie ?
                  Czy to ten temat ?

Komentarz

• SS
                    RS
                    • 2010
                    • 16209
                    • Superb III (3V3)

ja nie patrzę na strony firm. Moja jest od trzech lat nieaktualizowana bo nie ma kiedy, człowiek za zleceniami gania. Inna sprawa, że są firmy (miałem takie oferty) które oferują "dobry PR" w sieci, łącznie z pozytywnymi opiniami "klientów". Biszczu, jak masz możliwość to sprawdzaj i pytaj czy polecili by.
                    Pisał Sebastian

Komentarz

• maksiu
                      RS
                      • 2011
                      • 11466

Zamieszczone przez hubert78
                      No to podaj bardziej profesjonalne oprogramowanie do edycji tekstu i jego składu !
                      Jeśli chodzi o Adobe CR6 (InDesign) to nie mam zastrzeżeń co do jego zastosowania. Moja wypowiedź dotyczyła programu MS Word. Jeśli ktoś uważa to za "profesjonalne" narzędzie do edycji tekstu to IMO jest w błędzie.
                      Koniec OT z mojej strony.
                      Paweł

Komentarz

• SS
                        RS
                        • 2010
                        • 16209
                        • Superb III (3V3)

Biszczu, to jest Twoja decyzja, ja tylko w sprawie oceniania przez pryzmat strony www się wypowiedziałem 8)
                        Pisał Sebastian

Komentarz

Pracuję...